Bedrijven

Toegankelijke informatie voor al uw klanten
Als bedrijf wilt u uw doelgroep bereiken. Daarom deelt u informatie over uw producten en diensten, online en op papier. Echter, drie op de tien mensen in Nederland heeft een leesbeperking. Zij missen uw informatie. Een grote groep die u niet wilt missen. Hoe bereikt u ook deze mensen?

Dedicon maakt informatie toegankelijk en klantgericht

Dedicon maakt informatie toegankelijk voor iedereen. Of het nu gaat om een commerciële boodschap, een productbeschrijving of een vluchtplan voor uw kantoor, onze mensen zorgen voor de meest effectieve oplossing. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen in audio, digitale oplossingen, vergrotingen, braille of reliëf. Altijd op maat voor uw bedrijf. Veel oplossingen hebben ook voordelen voor zienden, twee vliegen in één klap. Met meer dan 60 jaar ervaring is Dedicon expert in het toegankelijk maken van informatie.

Onderscheidend MVO

Zit maatschappelijk verantwoord ondernemen in uw DNA? En wilt u zich daarmee onderscheiden? Bied uw informatie dan aan in verschillende vormen. Toegankelijk en wel. Dan kan de lezer zelf kiezen welke vorm het beste bij hem past. Klantvriendelijk en klantgericht. Als geen ander weten wij hoe je  andere vormen van lezen kunt ontwikkelen. En hoe uw klanten daarmee geholpen zijn. Onze hoogopgeleide professionals helpen u daarbij, geven advies en praktische handvatten.

Trainingen

Voor bedrijven die zich meer willen verdiepen in het thema Toegankelijkheid verzorgt Dedicon ook incompany trainingen. Tijdens de training gaan we dieper in op toegankelijkheid en hoe u als organisatie informatie toegankelijk(er) kunt maken. Na de training kunnen managers, ontwikkelaars, schrijvers direct aan de slag.

Toegankelijke informatie aan de bron levert bedrijven voordelen op:

  • Groter bereik.
  • Klantgericht door merkbaar minder drempels.
  • Bespaart tijd en geld.
  • Onderdeel MVO-beleid.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie of een advies op maat voor uw organisatie. We vertellen u graag meer over onze producten en diensten op het gebied van toegankelijke informatie.

Gerelateerde onderwerpen

Afbeelding
zaal gevuld met cursisten en een groot screen met daarop een presentatie
Afbeelding
De oude binnenstad van Haarlem
Afbeelding
Zelfportret van de jonge Rembrandt van Rijn

Meer weten over toegankelijke informatie voor uw organisatie?

Afbeelding
Portretfoto Hans Beerens

Hans Beerens

Manager Toegankelijkheid