Anja van Erp

Toegankelijk stemmen, de nieuwste medische ontwikkelingen, geweigerde hulphonden… Anja komt deze en andere onderwerpen dagelijks tegen op zoek naar nieuws voor én over onze doelgroep.

Eenmaal iets gevonden, duikt ze er in, schrijft er een artikel over en plaatst het nieuws op de website van onze onafhankelijke nieuwsredactie. Op deze manier blijft Anja goed op de hoogte van wat er speelt in de wereld van mensen met een visuele beperking.

Kennis die ze kan inzetten bij haar werk voor ons bedrijfsmagazine Cliq, waarvoor ze artikelen schrijft en de eindredactie verzorgt. Leuk en afwisselend! 

Net als haar werk voor het luistertijdschrift Hardop, speciaal voor blinde en slechtziende kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar. Voor hen probeert Hardop de wereld een stukje zichtbaarder te maken door te werken met beschrijvingen, geluiden, interviews en muziekjes.

Een uitdaging om het iedere keer weer voor elkaar te krijgen, maar wat een feest als het lukt en met het vaste team weer een mooi nummer is neergezet.