Astrid Hulsken

Je hoort het vaak: Content is King. Nou, dan in dat geval is Astrid ‘Queen’. Astrid is namelijk content specialist. Dat klinkt lekker hip. En dat is ze ook.

Elke organisatie die online aanwezig is, heeft content nodig; informatie in tekst, beeld, of audio. Zonder content word je simpelweg niet gevonden en heb je niks te vertellen. Het verhaal van Dedicon komt dan ook voor een belangrijk deel uit de vingers van Queen Astrid. Je begrijpt dat Astrid daarmee voor Dedicon, maar vooral voor onze bezoekers, onmisbaar is. Zonder haar inzet had jij deze site nu niet kunnen bekijken. Zo simpel is het.

Ze maakt overigens niet het verhaal dat wij graag willen vertellen. Haar uitgangspunt is altijd om onze bezoekers te vertellen wat zij graag willen weten. Bereiken, beraken en beroeren is haar credo. Dat vraagt meer dan alleen het schrijven van ‘een lekker stukkie tekst’. Bezoekers moeten je namelijk eerst kunnen vinden. Zaken als zoekmachinemarketing, het analyseren van bezoekersprofielen en het beheren van sociale media spelen dan ook een belangrijke rol in haar dagelijks werk op de communicatieafdeling.

Je kunt met recht stellen dat Astrid van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Want ook buiten kantoortijden wordt het wereldwijde web dagelijks door Astrid uitgebreid.