Dave van Hemert

Kan niet, komt niet voor in het woordenboek van Dave. Hij gaat net zo lang door totdat hij het gewenste resultaat heeft bereikt. Voor (bijna) alles heeft hij een oplossing, het liefst een praktische.

Op Dave kun je bouwen en samenwerken is zijn toverwoord. Hij is een echte verbinder die graag samen met andere collega’s aan projecten werkt. Daarbij denkt hij niet in hokjes, maar in talenten. En de talenten van Dave? Die liggen vooral op het gebied van marketing, communicatie en stakeholdermanagement. Iedereen kan er een beroep op doen. Niet alleen zijn collega’s op de communicatie-afdeling kunnen altijd vertrouwen op zijn expertise en ervaring in. Ook collega’s binnen heel Dedicon helpt Dave graag. En dat geldt ook voor mensen buiten Dedicon. Want muurtjes zijn hem vreemd.

Vol passie werkte hij in een multidisciplinair team aan de nieuwe positionering en aan deze website. De website werd niet alleen functioneel, maar ook nog eens toegankelijk gemaakt. 

Dave is groot voorstander van design for all. Want als je toch nieuwe producten en diensten ontwerpt, waarom dan niet voor iedereen? Gelukkig hebben veel van zijn collega’s dezelfde gedachten over inclusie en zijn steeds meer producten en diensten van Dedicon voor iedereen geschikt. Iedereen blij!
 

Afbeelding
Portretfoto Dave van Hemert
Dave van Hemert
communicatie adviseur