Erik Horst

Financiële types, je kent ze vast wel. Ze doen er alles aan om niet op te vallen. Grijs pak aan, brilletje op, stropdasje om, een attachekoffertje, dat soort dingen. Op hun werk staren ze het liefst de hele dag naar ingewikkelde grafieken in Excel. Zelfs als ze tijdens hun vakantie een ijsje gaan kopen dan houden ze nog een kasboekje bij.

Maar wij hebben Erik

Voor hem gaan deze vooroordelen niet bepaald op. Erik is gangmaker. Springt tijdens de kerstborrel als eerste op het podium. Krijgt al zijn collega’s mee wanneer hij een track van AC/DC staat te rammen op zijn elektrische gitaar. Niet verwacht he? Je moest eens weten. Want ook buiten werktijd eist hij de aandacht op. Door als eerste over de finish te komen tijdens de triatlon bijvoorbeeld. Nee, een doorsnee man is Erik niet.

Blij 

Bovendien is Erik altijd lekker nuchter. En dat helpt, zeker als je verantwoordelijk bent voor de financiële huishouding. Iets kan, of iets kan niet. Duidelijk toch? Of je nu afnemer of financier bent, bij Erik weet je altijd precies waar je aan toe bent. De rust die hij uitstraalt geeft aan dat hij in control is. En daar zijn we bij Dedicon maar wat blij mee.
 

Afbeelding
Portretfoto Erik Horst
Erik Horst
Manager Finance & Control