Marian Oosting

Publieke zaken. Die leggen we met een gerust hart in de handen van Marian. Want als adviseur Public Affairs weet ze als geen ander het belang van toegankelijke informatie onder de Haagse aandacht te brengen. Open en transparant als ze is, heeft ze de speciale gave om verbinding te maken. Niet alleen met de mensen van Dedicon, maar vooral met beleidsmakers en andere belanghebbers.

Zo zien we haar regelmatig stakeholders rondleiden langs de studio’s van Dedicon. En wisselt ze van gedachten met leden van belangenverenigingen. Al doende zorgt ze ervoor dat cruciale onderwerpen op de agenda komen. Dyslexiebestanden bijvoorbeeld. En behartigt ze de belangen van mensen met een visuele beperking als het gaat om toegankelijke informatie. Want om hen is het bij Dedicon nu eenmaal om te doen.
Maar dat is nog lang niet alles. Marian doet meer! Zo beschikken we over een solide basis van 300 vrijwilligers die jaarlijks duizenden boeken, kranten en tijdschriften inspreken. Zij zijn de kurk waar onze productie grotendeels op drijft. Hoe we aan al die stemvaste vrijwilligers komen? Je raadt het al … dat is de wervende arbeid van Marian. 

Met haar jarenlange ervaring kunnen we wel stellen dat Marian een veelzijdig vakvrouw is. Niet alleen een communicatieadviseur pur sang. Want buiten de muren van Dedicon gaat ze door het leven als kunsthistorica. Wie weet zie je haar nog eens rondstruinen tussen de werken van Kandinsky, Vermeer of Jheronimus Bosch, toegankelijk gemaakt door Dedicon!