Sjoerd Bunnik

Onze onafhankelijke redactie bestaat uit een creatief team van redacteuren en externe redacteuren. Samen dragen ze zorg voor jaarlijks 147 edities van 12 luistermagazines en minstens 6 specials. Op voorstekamer.nl verschijnen onze nieuwsberichten.

Samen maken we de wereld van blinden en slechtzienden een beetje groter door informatie, ontspanning en duiding te geven. We scheiden kaf van koren en op die manier verbeteren we de inclusie van mensen met een leeshandicap. We zijn wars van betutteling en nemen onze lezers uiterst serieus. Dat vertaalt zich in een grote schare lezers die onze producten weten te waarderen. Of ze zich nu in de laatste modetrends interesseren, of omdat ze willen weten wat de kabinetsplannen voor gevolgen hebben voor hun maatschappelijke positie.  

De redactie staat vrijwel dagelijks met de lezers in contact. Dat is heel leerzaam en soms confronterend als we kritiek krijgen. (Van complimentjes worden we altijd een beetje verlegen). We proberen telkens onze producties te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze klanten. Niet om ze in slaap te sussen, maar om ze op de hoogte te brengen van alles in de wereld om hen heen.  

Aan dat team van creatieve redacteuren mag Sjoerd leiding geven. Hij heeft de leukste baan die er is!